Dit vinden anderen van Power Workwear

Voor functionele, sportieve én kwalitatieve werkkleding ben je bij Engel Workwear aan het juiste adres! Dankzij de comfortabele materialen kunnen dragers hun werkzaamheden optimaal uitvoeren. Engel Workwear luistert naar de wensen van eindgebruikers en stemt de kleding daarop af. Van zowel dealers als dragers horen we positieve ervaringen met het merk Engel Workwear. Ben jij benieuwd naar de ervaringen in de praktijk? Hieronder lees je de verschillende verhalen!

Meer weten? Maak een afspraak! 

Ervaring Vugts Reclame

Al 7 jaar een fijne samenwerking - Vugts Reclame & Power Workwear 

Op de vraag hoelang de samenwerking tussen Vugts Reclame en Power Workwear al teruggaat weet Dianne Vugts eigenlijk het antwoord niet. ‘Zo lang als ik me kan herinneren hebben wij al een samenwerking met Power Workwear.’ Dianne is eigenaresse van Vugts Reclame en wij hebben haar een aantal vragen over onze samenwerking gesteld.  

Ervaring Suit Up

Commercieel directeur Evert: “Power Workwear is voor ons een belangrijke partner op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoenen. De collectie spreekt aan en de korte lijntjes vinden we erg prettig. De betrokkenheid, bereikbaarheid en het actief meedenken in offertes wordt als erg prettig ervaren.”

Ervaring BG Promotions

“Het is een prettig en breed assortiment. Kwaliteit staat boven aan en de vernieuwingen worden goed doorgevoerd aan de hand van de wensen van de dragers. En de samenwerking is zeer prettig te noemen, zowel met de verkoopbinnendienst als met de accountmanager.”

Ervaring Reinke Bedrijfskleding

“Er is nog geen klant geweest die klaagt over de kleding. Wanner er onverhoopt een productiefout is wordt dit ook netjes opgelost voor de eindgebruiker. Klanten blijven terugkomen voor Engel.”

Ervaring WerkGoed

“Jullie zijn een stabiel bedrijf, hechten waarde aan kwaliteit en ik kan op jullie vertrouwen. Blijf vooral doen wat jullie nu doen!”

Ervaring Confix

“De goede kwaliteit is het belangrijkste voordeel. Hierdoor verkoopt het product zichzelf en het assortiment is breed.”

Meer weten?

Wil je een afspraak maken, een offerte aanvragen of heb je vragen over onze dienstverlening? We helpen je graag verder.

Foto voor contact sectie