Bedrijfskleding van hoge kwaliteit en een sterk design

Engel Workwear produceert al sinds 1927 bedrijfskleding. Sindsdien is de collectie zowel kwalitatief als op het gebied van design sterk verbeterd. Engel Workwear luistert naar de wensen van eindgebruikers en stemt de kleding daarop af. Hierdoor bieden de artikelen van Engel voor iedereen een passende oplossing en voldoet de kleding aan alle kwaliteitseisen. 

Engel Workwear maakt deel uit van het Deense bedrijf F. Engel, een familiebedrijf dat in 1927 werd opgericht en op dit moment wordt beheerd door de vierde generatie. Engel Workwear produceert en verkoopt ook het bekende merk Sunwill voor wat meer chique en casual chique bedrijfskleding.

Het hoofdkantoor van Engel bevindt zich in het zuiden van Denemarken en telt 140 werknemers. Engel Workwear heeft twee extra fabrieken in Litouwen en 570 medewerkers die speciaal zijn opgeleid om Engel Workwear kleding te produceren. Altijd wordt er gezocht naar manieren om productkwaliteit, innovatie, creativiteit, flexibiliteit en zorg voor het milieu te maximaliseren.


MILIEU & KWALITEIT

Engel Workwear garandeert een milieubewuste productie van haar werkkleding en bezit ze het EU-bloem certificaat. De EU-bloem is een milieumerk dat garandeert dat het product getest is op chemicaliƫnresten die schadelijk zijn voor het milieu. Naast de EU-bloem voert Engel Workwear ook het ECO-TEX standaard 100 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat er voor de productie geen schadelijke stoffen zoals nikkel, chloor en formaldehydes worden gebruikt. Met de werkkleding van Engel Workwear kies je dus niet alleen voor top-kwaliteit, maar ook voor een milieuvriendelijk product.


WAAROM KIEZEN VOOR WERKKLEDING VAN ENGEL WORKWEAR?

  • Moderne pasvorm
  • Sportief
  • Veel praktische details
  • Diverse stretch materialen
  • Brede mix and match mogelijkheden
  • Meerdere soorten doekkwaliteiten verkrijgbaar
  • Volledige dames collectie

ASSORTIMENT

Engel Workwear biedt een breed assortiment jacks, vesten (met en zonder capuchon),  T-shirts, werkbroeken. Zowel in winterse als zomerse varianten om werknemers het hele jaar door te kunnen voorzien van de meest geschikte werkkleding. In de diverse lijnen die zijn ontwikkeld staan de pasvorm en functionaliteit van de kleding centraal. Hierdoor biedt de kleding een groot draagcomfort.

Bekijk via de catalogi hieronder de diverse F. Engel lijnen zoals: Galaxy, X-treme, Cargo en Safety.

Engel Workwear

Engel Workwear Galaxy

Engel Workwear Safety

Engel Workwear Safety+

Engel Workwear X-treme

Engel Workwear Cargo

 

Wil jij graag dealer worden van Engel Workwear? Neem contact met ons op via onderstaande button. wij adviseren je graag om jouw klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Op zoek naar een dealer?

Ben jij juist op zoek naar een dealer die jou aan bedrijfskleding kan helpen? Klik op de button hieronder. Dan helpen wij je verder. 

Engel Workwear
Sunwill
BOSWEEL
Nimbus
Cofra

Meer weten?

Wil je een afspraak maken, een offerte aanvragen of heb je vragen over onze dienstverlening? We helpen je graag verder.

Foto voor contact sectie