Een tevreden dealer.

De missie van Suit Up is om mensen op de werkvloer gelukkiger te maken. Zij geloven dat wanneer je goed gekleed bent, je jezelf gelukkiger voelt en daardoor het maximale uit je werk kunt halen. Wij geloven hier ook in en zijn trots dat wij als vaste leverancier van Suit Up hieraan kunnen bijdragen. Suit Up is één van onze vaste Engel Workwear dealers en wij hebben Suit Up gevraagd hun ervaring met ons te delen. Commercieel directeur Evert van Bergen vertelt hieronder meer over onze samenwerking.

Hoe is de samenwerking met Power Workwear tot stand gekomen?

“In 2015 kregen wij een aanvraag vanuit een klant die opzoek was naar werkkleding in een bepaalde kleurstelling. Na wat onderzoek bleek Engel Workwear deze kleurstelling in het pakket te hebben. Op die manier zijn we bij Power Workwear uitgekomen.”

 

Hoe wordt de samenwerking met Power Workwear ervaren?

“Power Workwear is voor ons een belangrijke partner op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoenen. De collectie spreekt aan en de korte lijntjes vinden we erg prettig. Thomas is één van de weinige sales managers die contact heeft met het hele sales team van Suit Up. De betrokkenheid, bereikbaarheid en het actief meedenken in offertes wordt als erg prettig ervaren. Persoonlijk contact, advies op maat en meedenken staat centraal.”

“Het gezamenlijk benaderen van prospecten is een ander voordeel van Power Workwear. De laatste tijd hebben we dit een aantal keer gedaan met als resultaat twee mooie leads. Ook hierbij wordt goed meegedacht over mogelijke manieren om samen meer dragers aan fijne werkkleding te helpen. Ons volgende doel is om samen nóg meer prospecten te gaan benaderen.”

 

Waarom verkopen jullie werkkleding van Engel Workwear?

“Het merk Engel Workwear verkoopt eigenlijk zichzelf. De unieke eigenschappen als een moderne pasvorm en comfort spreken voor zich wanneer iemand de kleding voor het eerst aantrekt. De broeken zijn bijvoorbeeld erg sterk en het Scandinavische design is ook zeker een pluspunt. Het assortiment is breed maar verbeterpunten zijn er natuurlijk ook altijd. Zo zou het aanbod vrouwenkleding uitgebreid kunnen worden en moet het design natuurlijk altijd meegaan met de tijd meegaan.”

 

Hoe ervaren dragers de kleding?

“Dragers hebben voor zover wij weten goede ervaringen met de kleding van Engel Workwear. Zo gaat bijvoorbeeld Roompot Vakantieparken na twee jaar draagplezier in de Galay X, X-treme en Standaard lijn, dit pakket opnieuw bestellen. Zij zijn erg positief en tevreden.”

Meer weten over Power Workwear?

Neem gerust contact met ons. Wij vertellen je graag over alles wat wij dagelijks doen.

Foto voor contact sectie