Representatieve kleding van sunwill

Sunwill biedt dé oplossing op het gebied van representatieve kleding voor ieder bedrijf. Is een bedrijf toe aan een nieuwe uitstraling en nieuwe bedrijfskleding? Sunwill levert colberts, pantalons en rokken met een uitstekende pasvorm en subtiele details.

Een eerste indruk kun je niet overdoen. Bij verschillende werkzaamheden is het belangrijk er representatief uit te zien, denk aan klantbezoeken, werkbezoeken in het buitenland of een belangrijke vergadering. Wanneer je veel onderweg bent is het altijd een uitdaging om representatieve kleding netjes en kreukvrij te houden. Hier hebben de broekenexperts van Sunwill een oplossing voor gevonden en de Traveller lijn ontwikkeld. De pantalons binnen deze lijn zijn bijvoorbeeld machine wasbaar op 30°C. Een geavanceerde mix van Merino wol (43%), polyester (53%) en Lycra (4%) zorgt ervoor dat de kleding praktisch kreukvrij blijft en de indruk geeft dat het net bij de stomerij vandaan komt. Ideaal voor de zakenwereld, hotel-, horeca-, uitvaart-, en salesbranche.

 

Het volledige assortiment van Sunwill bekijken? Check onderstaande catalogi.

Sunwill Nieuwste catalogus

Sunwill Corporate wear

Sunwill Never out of Stock

In 1963 is Sunwill begonnen als kleermaker waarna het in 1995 is overgenomen door F. Engel, in eerste instantie alleen voor de productie van herenpantalons. Inmiddels heeft het merk de markt veroverd met hun kwalitatieve en complete assortiment corporate fashion voor dames én heren. De oude tradities en handelingen blijven instant bij de productie van de kleding maar worden gecombineerd met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van corporate fashion. Sunwill is één van de merken die wij leveren om jou en jouw dragers te voorzien van driedelig kostuum tot casual en trendy fashion. Voor colberts, pantalons en rokken met een uitstekende pasvorm en subtiele details ben je bij ons aan het juiste adres. De combinatie van de merken Sunwill en Nimbus biedt tal van mogelijkheden! Wij geven graag advies over geschikte merken en kleding die bij jouw wensen passen. Kijk bij onze services waarmee wij jou allemaal kunnen helpen of neem via onderstaande button contact met ons op.


WAAROM KIEZEN VOOR CORPORATE FASHION VAN SUNWILL?

  • Hoge kwaliteit
  • Continuïteit
  • Geselecteerd dealerbeleid
  • Sluit aan op laatste fashion- en modetrends
  • Grote maatdiversiteit
  • Brede collectie
  • Hoge kleurvastheid
  • Hoog draagcomfort
Engel Workwear
Sunwill
BOSWEEL
Nimbus
Cofra

Meer weten?

Wil je een afspraak maken, een offerte aanvragen of heb je vragen over onze dienstverlening? We helpen je graag verder.

Foto voor contact sectie