Maak kennis met ons team.

Power Workwear heeft enthousiaste en flexibele medewerkers die een hecht en compact team vormen en altijd voor jou klaar staan. Door de intensieve onderlinge samenwerking is iedereen op de hoogte van lopende bestellingen en bijzonderheden. Er is dus altijd iemand die jou snel kan helpen! Kennis maken? Maak gerust een afspraak. Wij schenken de koffie alvast in!

Thomas, Salesmanager

"Op zoek naar hoge kwaliteit workwear of corporate fashion? In de regio Zuid-Nederland of België kom ik graag langs om onze collectie te presenteren. Voor alle ideeën en vragen m.b.t. marketingacties kun je ook bij mij terecht."

Wilma, Accountmanager

"Ben jij, net als ik, fan van werkkleding en veiligheidsschoenen? Graag kom ik bij je langs om onze mooie merken te presenteren."

Gilbert, Senior Accountmanager

"Voor exclusieve werkkleding op maat in de regio midden en noord geef ik je graag passend advies."

Jeroen, Accountmanager

“Jouw adviseur voor exclusieve werkkleding en veiligheidsschoenen in Zuidwest-Nederland.

Ik sta voor persoonlijke aandacht en inzet van slimme marketing. Gecombineerd met mijn betrouwbaarheid en lokale inzichten kan ik jouw bedrijf helpen. Laten we connecten.”

Roy, Accountmanager

"Hoogwaardige en functionele kledingoplossingen die de veiligheid en het comfort verbeteren, dat vind ik belangrijk, en ik geef je daar graag advies over!"

Manon, Commercieel medewerker Binnendienst

"Ik hou mij bezig met alle werkzaamheden op de binnendienst, hier kun je terecht met al jouw vragen over bestellingen, productinformatie en voor advies. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat orders zo snel mogelijk geleverd worden."

Sabrina, Commercieel medewerker Binnendienst

"Met al jouw vragen over bestellingen kun je bij mij terecht. Ook informeer ik je graag over ons uitgebreide assortiment!"

Wiebe, Commercieel medewerker Binnendienst

"Ik beantwoord graag al je vragen en voorzie je van advies rondom jouw bedrijfskleding."

Anniek, Commercieel medewerker Binnendienst

"Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat jij snel wordt geholpen bij vragen en voorzie ik onze klanten tijdig van informatie rondom bestellingen."

Karin, Teamleider Magazijn

"Behalve het bijvullen van onze voorraad in de pickvakken, controleer ik de dagelijkse ontvangen goederen en verwerk ik deze in ons orderproces."

Stefan, Logistiek medewerker

"Ik zorg ervoor dat alle orders tijdig gepickt worden en dat je de producten ontvangt op de gewenste levertijd."

Ron, Logistiek medewerker

"Samen met mijn logistieke collega's zorgen wij ervoor dat alle in- en uitkomende goederen snel verwerkt worden en de klant zijn bestelling zo snel mogelijk ontvangt."

Meer weten?

Wil je een afspraak maken, een offerte aanvragen of heb je vragen over onze dienstverlening? We helpen je graag verder.

Foto voor contact sectie