Een tevreden dealer.

Reinke Bedrijfskleding uit Utrecht is één van onze Engel Workwear dealers. Zij zijn gespecialiseerd in bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en overige persoonlijke beschermingsmiddelen voor onder andere de industrie, bouw, transport, beveiliging en horeca. De artikelen van Engel Workwear sluiten perfect aan op de behoeften van een groot deel van hun klanten. Stephan en André, eigenaren van Reinke Bedrijfskleding delen graag hun ervaring met Engel en Power Workwear.

Waarom heb je voor Power Workwear als leverancier gekozen?

“De keuze voor een samenwerking met Power Workwear was een praktische keuze. Zij hebben een grote hoeveelheid voorraad en zitten ook nog eens in de buurt waardoor wij eenvoudig orders op dezelfde dag kunnen oppikken. Daarnaast sluit het assortiment van Engel Workwear goed aan op de wensen van onze klanten. Toen wij een aanvraag ontvingen van een klant die behoefte had aan een twee kleuren lijn en het eco label wisten we zeker dat Engel Workwear ideaal zou zijn en zodoende was onze samenwerking met Power Workwear geboren.”

 

Hoe ervaar je de samenwerking met Power Workwear?

“Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig en hechten waarde aan de korte lijntjes. Het persoonlijke contact staat boven aan in de samenwerking.”

 

Van welke diensten die Power Workwear aanbiedt maken jullie gebruik?

“Wanneer wij grotere aanvragen ontvangen van klanten kunnen wij een forecast aanvragen bij Power Workwear. Zij zijn hier altijd heel flexibel in. Daarnaast hebben wij met regelmaat de showroombus ingezet, om dragers kennis te laten maken met het assortiment. Bijvoorbeeld tijdens een event van Porsche hebben we de bus gebruikt.”

 

 

Waarom verkopen jullie Engel Workwear aan klanten?

“Wij kiezen voor Engel Workwear vanwege de goede kwaliteit en het brede assortiment, de functionaliteit van de producten en de continuïteit in de diverse lijnen en de prijs-kwaliteitverhouding. Engel biedt een compleet pakket, goeie kleuren en een brede maattabel.”

 

Hoe ervaren dragers de kleding?

“Er is nog geen klant geweest die klaagt over de kleding. Wanner er onverhoopt een productiefout is wordt dit ook netjes opgelost voor de eindgebruiker. Klanten blijven terugkomen voor Engel.”

 

Zijn er nog verbeterpunten voor Engel en/of Power Workwear?

“Het zou mooi zijn als de naamsbekendheid van Engel in Nederland wat groter zou zijn en een extra lijn aan het assortiment toevoegen kan natuurlijk ook nooit kwaad. Daarnaast zou het fijn zijn als wij direct online bij Power Workwear kunnen bestellen en de voorraad kunnen inzien.”

 

Wat maakt Power Workwear uniek?

  • Showroom en magazijn centraal gelegen in Nederland
  • Ruime voorraad in hardlopers
  • Ondersteuning van accountmanager
  • Oplossingsgericht
  • Merken pakket; Engel en Nimbus

 

Waarom zou je ons aanraden aan anderen?

  • Meerdere merken bij één leverancier
  • Kwaliteitsmerken
  • Snelle communicatie met de binnendienst
  • Korte lijntjes

 

“Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking én het merk Engel Workwear!”