Een tevreden dealer.

WerkGoed Bedrijfskleding is sinds 2005 één van onze tevreden dealers. Je kunt bij hen terecht voor alle soorten werkkleding voor de meest uiteenlopende werkzaamheden en weersomstandigheden. En dus ook voor het assortiment van Engel Workwear. Eigenaar Bart Reinders vertelt graag meer over de samenwerking en zijn ervaring met de werkkleding van Engel.

Waarom heb je voor Power Workwear als leverancier gekozen?

“Toen ik begon met WerkGoed heb ik diverse merken aangeschreven om dealer te worden en Power Workwear haakte hier als eerste op in.”

 

Hoe ervaar je de samenwerking met Power Workwear?

“Over het geheel gezien prettig en direct. De mogelijkheid voor bijvoorbeeld extra marketing-ondersteuning en het inzetten van de speciale showroombus zijn mooie aanvullingen op de dienstverlening van Power Workwear.”

 

Waarom verkoop jij graag Engel Workwear aan klanten?

“Engel Workwear is een exclusief werkkleding merk met artikelen van goede kwaliteit. Dankzij Engel kunnen we een breed assortiment aanbieden. Maar ik heb ook klein punt van kritiek; wellicht kan er nog meer gedaan worden met de mogelijkheden in kleuren.

 

Hoe ervaren dragers de kleding?

“Van dragers hoor ik dat de kleding een fijne en comfortabele pasvorm heeft, zeker in de nieuwste artikelen zit een steeds betere pasvorm. Ook gaat de kleding lang mee!”

 

Wat maakt Power Workwear uniek?

“Het assortiment dat jullie bieden en de klantvriendelijkheid! Ook werken er bij jullie goede vertegenwoordigers. Jullie zijn een stabiel bedrijf, hechten waarde aan kwaliteit en ik kan op jullie vertrouwen. Blijf vooral doen wat jullie nu doen!”