Een tevreden dealer.

Al 7 jaar een fijne samenwerking

Op de vraag hoelang de samenwerking tussen Vugts Reclame en Power Workwear al teruggaat weet Dianne Vugts eigenlijk het antwoord niet. ‘Zo lang als ik me kan herinneren hebben wij al een samenwerking met Power Workwear.’ Dianne is eigenaresse van Vugts Reclame en wij hebben haar een aantal vragen over onze samenwerking gesteld.

In de afgelopen jaren heeft Vugts Reclame zich naast een focus op design, binnen- en buitenreclame, drukwerk en voertuigbelettering ook steeds meer op bedrijfskleding gericht. Hierdoor bieden zij op promotioneel gebied het complete plaatje.

“Wij zijn groot fan van Engel kleding”

Hoe is de samenwerking met Power Workwear ontstaan?
“Waar we voorheen één werkkledingrek hadden staan, hebben wij nu een volledige showroom ingericht. Hier vind je voornamelijk de kleding van Engel Workwear terug. Wij zijn groot fan van deze kleding. Dat is de reden dat wij een samenwerking met Power Workwear zijn aangegaan. Daarnaast levert Power Workwear ook nog mooie andere merken, zoals Nimbus en Cofra, waardoor we altijd passende kleding aan onze klanten kunnen aanbieden.

Wat is jullie favoriete artikel van Engel?
“Zonder twijfel zijn dat de 4-way stretch werkbroeken uit de X-treme collectie. Hier krijgen we alleen maar lovende reacties over. Soms laat ik iemand de broek even testen. En dat pakt altijd positief uit.”

“Ik hoef maar te bellen en word direct geholpen”

Hoe ervaar je de samenwerking met PWW?
“Goed. Ik hoef maar te bellen en word direct geholpen. Er wordt meegedacht en afspraken worden altijd nagekomen. Maar door grote spelers in de markt verwachten consumenten een snelle levering. Bij dergelijke spelers worden dag en nacht orders verwerkt. Bij Power Workwear is dit niet het geval en hier kunnen wij op dit moment dus niet altijd aan voldoen. Dus dat zou wel een aandachtspunt zijn. Maar over de artikelen en samenwerking zijn wij zo tevreden dat dit helemaal geen issue is.”
“Daarnaast ervaar ik de samenwerking niet alleen als een zakelijke samenwerking. Er wordt geluisterd en oprechte persoonlijke interesse getoond. Dit sluit naadloos aan bij hoe wij willen werken. Daarom is de samenwerking ook zo goed denk ik.”

‘Ga vooral zo door!’

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over meer over onze diensten.

Foto voor contact sectie