Snelle en persoonlijke service

Sinds 2003 is Power Workwear in Nederland dé importeur van de Deense topmerken Engel Workwear, Nimbus en Sunwill en het Italiaanse merk Cofra. Wij leveren bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen van hoge kwaliteit voor de technische groothandel, werkkledingspecialisten en andere wederverkopers. We beschikken altijd over een grote voorraad bestsellers waardoor we snel kunnen leveren en hanteren een geselecteerd dealerbeleid. 

Binnen ons team van elf gemotiveerde collega’s staat persoonlijk contact met jou als klant en het bieden van optimale service voorop! Wij bieden op diverse gebieden ondersteuning en helpen jou meer verkoop te realiseren. Zo denken we graag mee over bijvoorbeeld de winkelinrichting, beurzen en andere marketingactiviteiten. De verkopers van Power Workwear gaan graag met je mee naar eindgebruikers om de collecties te presenteren. Een bezoek aan onze nieuwe showroom in Woerden is natuurlijk ook mogelijk. Voor een training, productinformatie of gewoon een lekker kopje koffie ben je van harte welkom! Kennis maken? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Wil je een afspraak maken, een offerte aanvragen of heb je een vraag over onze dienstverlening? We helpen je graag verder.

Foto voor contact sectie