Een tevreden dealer.

Al jaren verkocht bouwmarkt van den Hardenberg uit Elspeet een groot assortiment bedrijfskleding. Door de constante groei van deze tak binnen het bedrijf is in 2008 Confix Workwear opgericht als een zelfstandig bedrijf die zich voor 100% richt op het verzorgen van bedrijfskleding. In hun assortiment bieden zij onder andere Engel Workwear aan. Eigenaar Jan Bronkhorst deelt graag zijn ervaring met dit merk en met Power Workwear.

Waarom is Power Workwear als leverancier gekozen?

“Dit is ontstaan na voortzetting van de werkkleding divisie van een bestaande dealer van Power Workwear. Wij ervaren de samenwerking als een fijne en persoonlijke samenwerking. Mogelijke klachten worden snel en goed afgehandeld.”

 

Van welke diensten van Power Workwear maken jullie gebruik?

“We maken bij het doorpassen van de werkkleding gebruik van de showroombus. Deze bus kan op elke locatie komen en maakt het doorpassen heel gemakkelijk. Daarnaast biedt Power Workwear ondersteuning bij het inrichten van onze showroom. Met regelmaat wordt deze aangepast met nieuwe artikelen zodat hij weer helemaal up to date is.”

 

Waarom verkopen jullie graag Engel Workwear aan klanten?

  • Brede kledinglijn
  • Degelijke kleding
  • Er is veel vraag naar door de klant
  • Kwaliteit en service van Power Workwear

 

Wat zijn de voordelen van Engel Workwear?

“De goede kwaliteit is het belangrijkste voordeel. Hierdoor verkoopt het product zichzelf en het assortiment is breed. Al kan het assortiment natuurlijk altijd breder en zou een uitbreiding van de bovenkleding in de Galaxy collectie wel gewenst zijn en een gewenste aanvulling op de Cargo lijn zou een werkbroek met kniezakken zijn.”

 

Hoe ervaren dragers de kleding?

“Positief, met name de stretch lijn van Engel doet het goed. De pasvorm en het draagcomfort hiervan is goed. Wel zou de rits in de vesten, jassen en softshell steviger mogen. Dit zou klachten voorkomen. Maar zoals eerder gezegd eventuele klachten worden snel opgelost en de samenwerking met Power Workwear verloopt prettig.”