Maak kennis met ons team.

Power Workwear heeft enthousiaste en flexibele medewerkers die een hecht en compact team vormen en altijd voor jou klaar staan. Door de intensieve onderlinge samenwerking is iedereen op de hoogte van lopende bestellingen en bijzonderheden. Er is dus altijd iemand die jou snel kan helpen! Kennis maken? Maak gerust een afspraak. Wij schenken de koffie alvast in!

Thomas, Salesmanager

"Op zoek naar hoge kwaliteit workwear of corporate fashion? In de regio Zuid-Nederland of België kom ik graag langs om onze collectie te presenteren. Voor alle ideeën en vragen m.b.t. marketingacties kun je ook bij mij terecht."

Wilma, Accountmanager

"Ben jij, net als ik, fan van werkkleding en veiligheidsschoenen? Graag kom ik bij je langs om onze mooie merken te presenteren."

Gilbert, Senior Accountmanager

"Voor exclusieve werkkleding op maat in de regio midden en noord geef ik je graag passend advies."

Manon, Commercieel medewerker Binnendienst

"Ik hou mij bezig met alle werkzaamheden op de binnendienst, hier kun je terecht met al jouw vragen over bestellingen, productinformatie en voor advies. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat orders zo snel mogelijk geleverd worden."

Sabrina, Commercieel medewerker Binnendienst

"Met al jouw vragen over bestellingen kun je bij mij terecht. Ook informeer ik je graag over ons uitgebreide assortiment!"

Bart, Teamleider Magazijn

"Behalve het bijvullen van onze grote bulk voorraad in de pikvakken, controleer ik de dagelijkse ontvangen goederen en verwerk ik deze in ons orderproces."

Stefan, Logistiek medewerker

"Ik zorg ervoor dat alle orders tijdig gepikt worden en dat je de producten ontvangt op de gewenste levertijd."

Mahamed, Logistiek medewerker

"Naast het versturen van orders ontvangen wij ook retouren, ik verwerk en controleer deze, hiernaast hou ik de voorraad tellingen bij zodat wij uit voorraad kunnen blijven leveren."

Andy, Logistiek medewerker

"Samen met mijn logistieke collega's zorgen wij ervoor dat alle in- en uitkomende goederen snel verwerkt worden en de klant zijn bestelling zo snel mogelijk ontvangt."

Meer weten?

Wil je een afspraak maken, een offerte aanvragen of heb je vragen over onze dienstverlening? We helpen je graag verder.

Foto voor contact sectie