Wij helpen u waar wij kunnen!

Power Workwear werkt nauw samen met haar dealers. Daardoor bieden we naast een snelle en correcte levering van kleding en schoenen ook ondersteuning voor uw verkooporganisatie.

We helpen u graag bij:

Showroombus

We hebben een nieuw initiatief: de showroombus! Deze bus van Power Workwear gaat naar de klant toe, in plaats van dat de klant naar ons toe komt. De bus lijkt zo weggereden uit de jaren ’50 en is van binnen voorzien van ledverlichting en verwarming. Binnen vindt u de nieuwste collecties kleding en het laatst uitgebrachte assortiment van Cofra schoenen. De showroombus is inzetbaar voor vertegenwoordigers die naar klanten gaan, maar ook als opvallende promotie voor beurzen en andere evenementen.

Wordt het uw verkooptool?

Heeft u andere ideeën hoe u onze pasbus/showroombus kan inzetten? Bel met uw accountmanager om dit te bespreken.


Bekijk de foto's

Productkeuze

Heeft u problemen met het samenstellen van een compleet pakket voor uw eindgebruikers? Power Workwear helpt u graag bij het samenstellen van het (totaal)pakket dat aan uw, en de eindgebruikers’, behoeften voldoen. Onze accountantmanagers gaan graag met u rond te tafel om alles uitgebreid door te nemen, zodat uiteindelijk iedereen tevreden is.

Het ontwikkelen van flyer- en foldermateriaal

Wilt u uw eigen flyer en/of folder materialen gratis laten ontwikkelen? U levert uw logo en wij maken er custom made iets moois van! U kunt uw flyer- en foldermaterialen samen met uw accountmanager laten ontwikkelen. Dit is een geweldige manier om uw klanten en potentiële klanten te bereiken.

Beursondersteuning

Gaat u binnenkort naar een beurs en wilt u graag een steuntje in de rug? Dat kan! Wij ondersteunen u graag door met u mee te gaan naar de beurs, het gebruiksgemak van onze showroombus, stands beschikbaar te stellen, kleding beschikbaar te stellen en nog veel meer! U kunt de opties doornemen met uw accountmanager totdat alles tot in de puntjes is uitgedacht!

Het bedenken van acties

Wilt u weer eens een actie houden, maar heeft u geen idee wat voor actie? Power Workwear helpt u graag door samen met u de mogelijke opties te bespreken. Neem contact op met uw accountmanager en kom samen tot een mooie nieuwe actie!

Het zoeken naar eindgebruikers

Wij helpen u graag met het zoeken naar nieuwe eindgebruikers door middel van de vernieuwde showroombus welke inzetbaar is voor passessies, productpresentaties, verkoopgesprekken, belacties en nog veel meer! Kortom, alles wordt voor u gedaan om nieuwe klanten te werven.


Aanbestedingsprojecten

Wij helpen en ondersteunen u graag bij aanbestedingsprojecten. Door samen met u te kijken naar de behoeften van de eindgebruiker willen wij u graag helpen bij het samenstellen van doelgroepspecifieke specials, zodat de kleding aan alle behoeften voldoet!

Het maken van presentaties

Power Workwear kan paspoppen, moodboards, kleding, A3 mappen, de showroombus en veel meer andere hulpmiddelen voor een presentatie beschikbaar stellen. Neem contact op met uw accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.


Nog geen dealer?

Bent u op zoek naar een leverancier van bedrijfskleding die samen met u voor een optimaal resultaat gaat? Power Workwear staat voor u klaar!
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Meer informatie over dealer worden

Acties? Contact ons voor nu, want de website is nog niet klaar