Over Power Workwear

Power Workwear levert bedrijfskleding, regenkleding, veiligheidsschoenen en PBM van hoge kwaliteit voor de technische groothandel, werkkledingspecialisten en andere wederverkopers.

We maken gebruik van een unieke merkenportefeuille waarin we zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers hebben opgenomen. Denkt u hierbij aan de volgende topmerken als F. Engel, WorkZone en Cofra, ELKA, Sunwill en Broad Peak.

Vanuit ons centraal gelegen magazijn in Woerden kunnen wij u als dealer of wederverkoper snel van dienst zijn. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom of in onze nieuwe showroombus.

Een stukje geschiedenis

Power Workwear opende haar deuren op 11 april 2003. Aanvankelijk was F. Engel, met de merken F. Engel, Workzone en Deerhunter, onze enige leverancier. Om onze klanten ook werkschoenen aan te kunnen bieden, hebben we in 2004 de producten van Cofra aan het assortiment toegevoegd. De regenkleding van Elka maakte ons aanbod in 2006 nog completer. De afgelopen jaren werkte Power Workwear aan een breder, maar zeker ook dieper assortiment om zo het one-stop-shopping systeem waar te maken. Zo bieden wij u een méér dan compleet pakket bedrijfskleding!

Acties? Contact ons voor nu, want de website is nog niet klaar