Engel Workwear.

Engel Workwear heeft een ontzettend brede selectie werkkleding die geschikt is voor verschillende branches. De focuspunten van Engel zijn: veilig, eenvoudig, comfortabel en functioneel. Aan elk detail is aandacht besteed en elk detail heeft een functie. Dit alles om in te spelen op de wensen van de dragers. Twijfel je nog of je de Engel X-treme collectie aan jouw assortiment moet toevoegen? Lees dan even de volgende 7 redenen.

 1. Kwaliteit:
  Engel staat voor het leveren van kwaliteit. Door de jarenlange ervaring en ontwikkelingen binnen het vak leveren zij werkkleding van de beste kwaliteit.

 2. Functionaliteit:
  Elk detail van een kledingstuk heeft een bepaalde functionaliteit. Door de dragers mee te nemen in het ontwikkelingsproces sluiten de functionaliteiten aan bij de wensen van de drager.

 3. Veiligheid:
  Veiligheid is belangrijk. Om de betrouwbaarheid te waarborgen wordt de kleding op voorhand uitgebreid getest.

 4. Eenvoud:
  De collecties van Engel zijn eenvoudig maar met stijl ontworpen. De focus ligt op kwaliteit met een professionele uitstraling. De diverse kleding uit de verschillende collecties zijn goed te combineren.

 5. Comfort:
  Het is belangrijk dat dragers niet worden gehinderd tijdens de werkzaamheden. Daarom wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van comfortabel stretch materiaal.

 6. Duurzaam:
  Binnen het label REPREVE verwerkt Engel gerecycleerde petflessen in de werkkleding. Deze kleding voldoet uiteraard aan de standaard kwaliteit die Engel biedt. Engel werkt hard aan het volledig verduurzamen van alle collecties.

 7. Brede collectie:
  Engel heeft een breed scala aan kleding. Met 8 verschillende uiteenlopende collecties valt er genoeg te bieden.

 

 

Wil jij meer weten over deze collectie?

Neem gerust contact met ons op.

Foto voor contact sectie