Wij geloven dat duurzaamheid hand in hand gaat met kwaliteit, en dat bewijzen we met ENGEL Workwear. ENGEL Workwear staat bekend om zijn milieubewuste productieprocessen en draagt trots het EU-bloem certificaat. Dit milieumerk verzekert dat elk product streng getest is op schadelijke chemicaliën, zodat ze niet alleen veilig zijn voor de drager maar ook voor onze planeet.

Naast het EU-bloem certificaat voert ENGEL Workwear ook het OEKO-TEX Standard 100 certificaat. Dit garandeert dat de kleding vrij is van schadelijke stoffen zoals nikkel, chloor en formaldehyde. Met ENGEL Workwear kies je dus voor topkwaliteit én een milieuvriendelijk product.

Onze uitgelichte kledingstukken
Om volledig goed gekleed aan het werk te kunnen, lichten we een aantal producten uit ons assortiment uit.

Polo's en T-shirts
Van lang tot korte mouw en van kraag tot ronde hals. Met alle diverse kleuren en maten hebben we een groot aanbod als het gaat om polo’s en T-shirts. Perfect voor iedere werkdag!

 Shorts en werkbroeken
Een broek met bewegingsvrijheid en functionaliteit, dat wil je als je bezig bent. Deze hebben we zowel lang als kort voor de warmere dagen. Uiteraard met dezelfde kwaliteit die je verwacht.

Kneepads
Maak je werkoutfit compleet met kneepads, ontworpen om je knieën te beschermen tijdens intensieve werkzaamheden. Ze zijn comfortabel en bieden de nodige ondersteuning waar dat het hardst nodig is.

Interesse?
Ontdek de voordelen van de duurzame en hoogwaardige werkkleding van ENGEL Workwear. Neem contact op met jouw accountmanager van Power Workwear, die komt graag bij je langs om meer te laten zien. Ben je nog geen dealer? Neem dan contact op via 0348 - 750 370 of info@powerworkwear.nl.