WOERDEN > Het Woerdense bedrijf Power Workwear is importeur van hoogwaardige bedrijfs- en werkkleding van onder andere het Italiaanse werkschoenenmerk Cofra. In samenwerking met Power Workwear hebben zij een werklaars ontwikkeld die volledig afgestemd is op de behoeften van de Nederlandse markt. “We hebben deze laars gemaakt met mensen die afhankelijk zijn van stevige, betrouwbare laarzen om hun werk gedaan te krijgen”, zegt Thomas Karsemeijer, directeur Power Workwear.

Een werklaars voor elke klus
Goed schoeisel is belangrijk om de voeten te beschermen en lichamelijke klachten zoals rugproblemen te voorkomen. Lage rugklachten vormen een belangrijk volksgezondheid- en maatschappelijk probleem van de Nederlandse bevolking. Volgens het RIVM heeft één op de vijf Nederlanders chronische rugklachten. “Als je lange uren op een bouwplaats maakt, in een magazijn of buiten werkt dan zijn goede werkschoenen dus onmisbaar,” vervolgt Karsemeijer. De Woerden-werklaars voldoet aan alle veiligheidseisen en biedt zowel bescherming als draagcomfort.

Eerbetoon aan Woerden
Woerden is van oorsprong een echte ondernemers- en kaasstad. De naam voor de nieuwe werklaars was dan ook zo bedacht: Cofra Woerden. Burgemeester Molkenboer besluit: “Deze laars is een eerbetoon aan alle hardwerkende Woerdenaren die dag in, dag uit bijdragen aan de levendigheid van onze stad. Namens hen neem ik graag het eerste paar in ontvangst.”


Meer weten?
We begrijpen dat je benieuwd bent geraakt naar de Cofra Woerden werklaars. Alle informatie en specificaties hierover vind je op deze pagina.