Engel Workwear.

Engel Workwear luistert naar de wensen van eindgebruikers en stemt de kleding daarop af. Hierdoor bieden de artikelen van Engel voor iedereen een passende oplossing en voldoet de kleding aan alle kwaliteitseisen. Van zowel dealers als dragers horen we positieve ervaringen met het merk Engel Workwear. We zetten alle voordelen van dit merk werkkleding graag nog één keer voor je op een rij!

Breed assortiment

Engel Workwear biedt een breed assortiment jacks, vesten (met en zonder capuchon), T-shirts, werkbroeken. Zowel in winterse als zomerse varianten om werknemers het hele jaar door te kunnen voorzien van de meest geschikte werkkleding.

Milieubewust

Engel Workwear garandeert een milieubewuste productie van haar werkkleding en bezit het EU-bloem certificaat. De EU-bloem is een milieumerk dat garandeert dat het product getest is op chemicaliënresten die schadelijk zijn voor het milieu. Naast de EU-bloem voert Engel Workwear ook het ECO-TEX standaard 100 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat er voor de productie geen schadelijke stoffen zoals nikkel, chloor en formaldehydes worden gebruikt. Met de werkkleding van Engel Workwear kies je dus niet alleen voor top-kwaliteit, maar ook voor een milieuvriendelijk product.

Duurzaam materiaalgebruik

Naast het bewust handelen tijdens de productie wordt er ook expliciet gekozen voor het gebruik van duurzame materialen zoals gerecycled polyester. Zo is de Safety Light lijn ontwikkeld waarin 50% gerecycled polyester gebruikt word. Hiervoor zijn onder andere gebruikte PET-flessen gebruikt.

"Het is een prettig en breed assortiment. Kwaliteit staat boven aan en de vernieuwingen worden goed doorgevoerd aan de hand van de wensen van de dragers."
– BG PROMOTIONS

Draagcomfort staat voorop

In de diverse lijnen die zijn ontwikkeld staan de pasvorm en functionaliteit van de kleding centraal. Hierdoor biedt de kleding een groot draagcomfort.

Moderne pasvorm

Omdat de kleding altijd doorontwikkeld wordt sluit de werkkleding aan bij het huidige mode beeld.

Keuze uit meerder doeksoorten

Bij werkzaamheden in verschillende branches horen verschillende wensen en behoefte qua gebruikte materialen. Werknemers die altijd buiten werken willen een dikker materiaal dan werknemers die voornamelijk binnen werkzaamheden verrichten. Engel biedt keuze uit diverse doeksoorten waardoor er voor iedereen een juist doek tussen zit. Door de diverse doeksoorten kunnen er ook veel verschillende kleuren aangeboden worden.

Diverse stretch materialen

Om het draagcomfort nog verder te vergroten wordt er veel gebruik gemaakt van stretchmaterialen. Dit zorgt voor een hoge bewegingsvrijheid waardoor de drager gemakkelijk zijn werkzaamheden uit kan voeren.

"Het merk Engel Workwear verkoopt eigenlijk zichzelf. De unieke eigenschappen als een moderne pasvorm en comfort spreken voor zich wanneer iemand de kleding voor het eerst aantrekt. De broeken zijn bijvoorbeeld erg sterk en het Scandinavische design is ook zeker een pluspunt."
– SUIT UP

Volledige dames collectie werkkleding beschikbaar

Engel Workwear denkt gelukkig ook aan de werkende vrouw! Een vrouw heeft weer net andere wensen en pasvormen dan een man. Hiervoor heeft Engel een volledige damescollectie ontworpen welke ervoor zorgt dat een vrouw er ook in werkkleding vrouwelijk en modieus bij loopt.

De kleding voldoet aan de hoogste veiligheidseisen

Bepaalde werkzaamheden vragen om extra eisen op het gebied van veiligheid. Dankzij het brede assortiment is voor alle werkzaamheden passende en veilige werkkleding te vinden bij Engel.

Werkkleding die aansluit bij de huisstijl van de drager

Engel biedt naast de diverse mogelijkheden in kleuren ook de mogelijkheid om de kleding nog meer aan te laten sluiten bij de organisatie door deze bijvoorbeeld te voorzien van bedrukking.